Allmänt 100%, PH3, always strive to become the strongest version of yourself, bli stark, body, bodybuilder, bodybuilding, joker, never say you can't, powerlifting, program, progress, progression, stark, stark kille, starkare, suicide squad

Mot östkusten

Hej på er! 
 
Jag hoppas att ni har det bra en tisdag som denna. Sitter just nu på tåget påväg till mina morföräldrar, kände att det kunde vara skönt att komma iväg en sväng innan vardagen håller en på plats i Linköping. Har även en flytt att planera så det blir mer en snabbvisit på östkusten. 
 
Igår hade jag lite kvalitetstid med min vän Elias som var tillbaka i Linkan. Vi käkade lite ute och sen bestämde vi oss lite spontant för att se suicide squad, Det var en helt okej film tycker jag, definitivt sevärd. En väldigt annorlunda "superhjälte"-film med riktigt imponerande effekter . Det blev ganska sent, kom i säng runt 01, men det var det värt...
 
 
 
För att hinna med så mycket innan jag åkte så gick jag upp klockan 6 och börade dagen med att tvätta, inte den bästa motivationen till det så tidigt men jag kom upp. Efter lite tvättande drog jag till gymmet och körde ett tidigt pass för omväxlings skull. Gillar egentligen inte att träna tidigt, känns inte som att kroppen har kommit igång riktigt, men det kanske är en vanesak också. Hur tränar ni som bäst, tidigt eller sent?
 
Första träningsveckan är snart över, eller nja man kan nog säga att den är över för det enda som återstår av vecka ett är en vilodag... Som visserligen inte ska räknas bort. Än så länge gillar jag mitt schema skarpt, det är en perfekt kombination av styrka och hypertrofi och det känns som att att jag pressar mig hela tiden, Står det att jag ska göra 12-15 reps pressar jag mig oftast att göra 15 stycken. I schemat ingår också vader och det har jag inte tränat på ett år. Hade grym träningsvärk idag och typsikt så var det vader idag igen.
 
Det jobbigaste hittlls är träningsvärken, när väl den försvinner så kommer det nog gå ganska mycket bättre. Dels så hade jag ett uppehåll på 2 veckor vilket gjorde kroppen ovan och dessutom så är volymen mycket högre än vad jag brukar köra. 
 
Stay strong!
Stay tuned!
#1 - - Barbara:

Suicide Squad är bara värd att se om man är lättroad och inte har större intresse för film.
Som någon som oftast håller med kritiker's åsikter så har jag ingen vilja att betala för att se denna film.
https://www.rottentomatoes.com/m/suicide_squad_2016/